INFORMÁCIE
  • DOBA VARENIA: 2 hodiny
  • ČAS PRÍPRAVY: 10 minút
  • OBTIAŽNOSŤ: ľahká
INGREDIENCIE
  • 200g čerstvých malín
  • 2 polievkové lyžice bazového sirupu
  • 1 polievková lyžica jablkového džúsu
  • želírovací cukor
VYBAVENIE
POSTUP PRÍPRAVY
  1. Pripravte si vodný kúpeľ SOUS-VIDE na 56°C. 

  2. Vložte maliny, bazový sirup a jablkový džús do uzatvárateľnej nádoby a presvedčte sa, že je zavretá.

  3. Opatrne vlože nádobu do vodného kúpeľa na 2 hodiny.

  4. Po uvarení opatrne nádobu vytiahnite z vodného kúpeľa a nechajte úplne vychladnúť.

  5. Po vychladnutí zmes preceďte a zahustite želírovacím cukrom, aby ste vytvorili kompótovú štruktúru.