SOUS-VIDE MALINY
INFORMÁCIE
-
DOBA VARENIA: 2 hodiny
- ČAS PRÍPRAVY: 10 minút
- OBTIAŽNOSŤ: ľahká
INGREDIENCIE
- 200g čerstvých malín
- 2 polievkové lyžice bazového sirupu
- 1 polievková lyžica jablkového džúsu
- želírovací cukor
VYBAVENIE
- LX.20 Sous-Vide Stick
- Uzatvárateľné nádoby
POSTUP PRÍPRAVY
-
Pripravte si vodný kúpeľ SOUS-VIDE na 56°C.
-
Vložte maliny, bazový sirup a jablkový džús do uzatvárateľnej nádoby a presvedčte sa, že je zavretá.
-
Opatrne vlože nádobu do vodného kúpeľa na 2 hodiny.
-
Po uvarení opatrne nádobu vytiahnite z vodného kúpeľa a nechajte úplne vychladnúť.
- Po vychladnutí zmes preceďte a zahustite želírovacím cukrom, aby ste vytvorili kompótovú štruktúru.