SOUS-VIDE VAJÍČKO S KAVIÁROM A TOAST
INFORMÁCIE
-
DOBA VARENIA: 100 minút
- ČAS PRÍPRAVY: 15 minút
- OBTIAŽNOSŤ: stredná
INGREDIENCIE
- 4 žĺtka
- 2 kúsky toastového chleba
- 1 polievková lyžica masla
- kaviár
VYBAVENIE
-
Pripravte si vodný kúpeľ SOUS-VIDE s teplotou 60°C.
-
Vložte vajíčka do vodného kúpeľa na 90 minút.
- Medzitým si pripravte toastový chlieb a nakrájajte ho na kúsky šíroké asi 2 cm.
-
Kúsky toastového chleba natrite z oboch strán maslom a opekajte na panvici do zlatista.
- Po uvarení vajíčka opatrne vyberte z vodného kúpeľa a po vychladnutí opatrne oddeľte žĺtka od bielok.
-
Ako posledný krok uložte dve žĺtka vedľa seba medzi dva opečené toasty a na vrch pridajte kaviár.