INFORMÁCIE
  • DOBA VARENIA: 100 minút
  • ČAS PRÍPRAVY: 15 minút
  • OBTIAŽNOSŤ: stredná
INGREDIENCIE
  • 4 žĺtka
  • 2 kúsky toastového chleba
  • 1 polievková lyžica masla
  • kaviár
VYBAVENIE
  1. Pripravte si vodný kúpeľ SOUS-VIDE s teplotou 60°C.

  2. Vložte vajíčka do vodného kúpeľa na 90 minút.

  3. Medzitým si pripravte toastový chlieb a nakrájajte ho na kúsky šíroké asi 2 cm.
  4. Kúsky toastového chleba natrite z oboch strán maslom a opekajte na panvici do zlatista.

  5. Po uvarení vajíčka opatrne vyberte z vodného kúpeľa a po vychladnutí opatrne oddeľte žĺtka od bielok.
  6. Ako posledný krok uložte dve žĺtka vedľa seba medzi dva opečené toasty a na vrch pridajte kaviár.